Sayfalar

Bu Blogda Ara

Tek Türkiye Final Videoları

21 Temmuz 2011 Perşembe

Ramazan Coşkusu Samanyolu Tv’de Yaşanır!

Ramazan Coşkusu Samanyolu Tv’de Yaşanır!

Samanyolu TV, Ramazan ayı boyunca birbirinden iyi program ve yapımlarla bu mübarek ayın bereketini evlerinize taşıyacak.
 
İslam’a uzanan yolculuk ile “Barış Köprüleri”, Murat Yeni ile kutsal topraklarda “Mukaddes Yolculuk”, iftarlarınızın vazgeçilmezi “İftar Zamanı”, sahura renk katan “Gecenin Bereketi”, TV’de ilk defa 70 hafız ile “Mukabele” ve TV’de ilk kez yayınlanacak olan yepyeni dizi “Işık Süvarileri” Ramazan’da Samanyolu TV’de olacak.

İşte Ramazan ayında Samanyolu TV’de ailecek izleyebileceğiniz programlar;

Yeşil Elma
Ekranların sevilen aşçısı Oktay Usta, Ramazan ayında birbirinden ünlü konukları ile Ramazan sohbetleri yapacak, iftar sofraları için birbirinden lezzetli menüler hazırlayacak.

Mukaddes Yolculuk
Murat Yeni’nin sunacağı ve Kutsal topraklardan görüntülerin ekrana yansıyacağı Mukaddes Yolculuk ile Peygamber efendimize ait mekanlar ekrana getirilecek.

Barış Köprüleri
Türkiye’de ilk kez yayınlanacak olan Realty Show formatındaki Barış Köprüleri, farklı dinden, ırktan ve milletten insanların ülkemize gelerek Müslüman gibi yaşamasını konu ediniyor. Bu insanlar, tıpkı bir Müslüman gibi abdest alıp, namaz kılıp, oruç tutacak ve diğer İslami yaşamın tüm gereklerini yerine getirecek.

İftar Zamanı
Reha Yeprem’in sunumu ve Din İşleri Yüksek Kurulu eski başkanı Prof. Dr. Hamza Aktan’ın yorumları ile İftar Zamanı’nda Ramazan ayına, oruç ve diğer ibadetlere dair merak ettiğiniz sorulara cevap aranacak.

Gecenin Bereketi
Ramazan’da İlahiyatçı-Yazar İbrahim Kocabıyık’ın sunacağı Gecenin Bereketi’nde, hiç bilinmeyen Sahabe Efendilerimizin yüksek ahlakından söz edilecek, Bereketli sohbetler ile ilahi ve Kuran-ı Kerim tilavetleri yer alacak.

Işık Süvarileri (Dizi)
TV’de ilk kez yayınlanacak olan yepyeni dizi “Işık Süvarileri”nde, İslam’a büyük hizmetleri olan, askeri dehası ile adını tarihe yazdıran El Kaa Kaa isimli Sahabe efendimizin hayatı ve yaşadığı dönemin izleri ekrana yansıyacak. El Kaa Kaa’nın Medine müdafaası, askeri dehası ve adalet anlayışı aksiyon sahneleriyle ele alınıyor.

Mukabele
Türkiye’de ve TV’de ilk kez Yard. Doç. Dr. Fatih Çolak ile beraber yetmiş hafızın katılımıyla gerçekleşecek olan Mukabele’de hafızların dönüşümlü olarak okuyacakları Kur’an tilavetleri ekrana gelecek.
 
Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

http://www.samanyolufanlari.com/index.php