Sayfalar

Bu Blogda Ara

Tek Türkiye Final Videoları

26 Temmuz 2011 Salı

Saim Orhan, Hollywood’da Rol Alıyor

Saim Orhan, Hollywood’da Rol Alıyor

Ayna, bu hafta Los Angeles’ta…

Saim Orhan ve ekibi, palmiye ağaçları, okyanusa nazır evleri, kumsalları ve lüks araçları ile Amerikan rüyasının yaşatıldığı şehirden çok farklı görüntüleri ekrana taşıyor. Birbirinden eğlenceli ve renkli görüntülerle dolu Ayna, bu haftaki bölümüyle izleyenleri yine ekrana bağlayacak.

İlk olarak Hollywood Universal Stüdyolarını ziyaret eden Sami Orhan ve ekibi, dünyanın en büyük film stüdyosu ve eğlence parkından renkli kareleri ekrana taşıyor. Los Angeles’ın en çok turist çeken noktalarından biri olan eğlence parkına giden program ekibi, kendilerini maceranın tam ortasında buluyor. Yanlarında beliren köpekbalığından hayli ürktüğü belli olan Saim Orhan, bir anda kendisini Jaws filminin setinde buluyor.

Koca bir şehri andıran stüdyoda gezmeye devam eden Ayna, metroya binmeye karar veriyor. Yüzlerce insanla birlikte stüdyoda kurulan metroda yolculuk eden Sami Orhan, önceden kurgulanan deprem sahnesinde de rol alıyor. Çöken yollar, asfaltın üzerine düşen araçlar ve yangın görüntülerinden oluşan muhteşem aksiyon sahneleriyle hareketlenen programda son derece gerçekçi görüntüler, izleyenleri hayran bırakıyor.

Kevin Costner’ın başrolünü oynadığı Su Dünyası (Water World) adlı filmin setine giden Ayna, film sahnelerini tekrarlayan oyuncularla keyifli röportajlar gerçekleştiriyor. En çok ilgiyi savaş sahnelerinin çektiği sette çıkarılan yangın, izleyenleri hayli korkutuyor. Stüdyodaki heyecanlı gezisine devam eden program ekibi, alevler arasında sete iniş yapan uçakla ilgili nefes kesen hareketli görüntüleri ekrana getiriyor.

Şehirdeki turuna devam eden Sami Orhan, Kaliforniya eyaletinde açık alanlarda sigara içme yasağının olduğunu öğrenince çok şaşırıyor. Etrafta çok sayıda tabela bulunduğunu dile getiren Orhan, parklarda ve sahildeki içki ve sigara içmenin yasak olduğunu belirtiyor.

Bu haftaki bölümü San Diego’da bitiren Ayna, Sea World’deki muhteşem yunus ve balina şovlarını hayranlıkla izliyor. Futbol oynayan kız öğrencilerle ve Ahıskalı Türklerle çok eğlenceli sohbetler gerçekleştiren Ayna, avlanmalarından dolayı nesilleri tehlikeye giren deniz aslanlarının hikayesini izleyicilerle paylaşıyor…

Ayna İzle

Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

http://www.samanyolufanlari.com/index.php