Sayfalar

Bu Blogda Ara

Tek Türkiye Final Videoları

4 Ocak 2012 Çarşamba

Maceracı Niğde’de! Tanıtım Videosu!

Maceracı Niğde’de! Tanıtım Videosu!

Anadolu’nun el değmemiş, görülmemiş yerlerini, ayrı güzelliklerini ekrana taşıyan ”Maceracı” programının yolu Niğde ili, Bor İlçesine düştü.

İç Anadolu’nun şirin Niğde İl’i Bor İlçesinin görülmemiş güzel yerlerini ekranda şaşkınlıkla, izleyicilerin beğenisine sunacak olan Samanyolu TV’nin “Maceracı” programı Niğde ve Bor şehir merkezlerinde uzun ince bir yolda, yepyeni maceralar için yine Anadolu’nun şirin kentlerinden Bor topraklarında.

Samanyolu TV’nin sevilen programı “Maceracı” Niğde ili, Bor İlçesinde çekim yaptı. Programın sunucusu Murat Yeni, ekip arkadaşları yönetmen Mustafa Gözüm, Görüntü Yönetmeni Nevzat Özer, Prodüksiyon Amiri Mehmet Eren, Ulaştırma Görevlisi Sedat Ofluoğlu, Bor İlçesinin tarihi ve turistik bölgelerini, yöresel yemeklerini, meşhur Bor pazarını kayıt altına aldılar.

Her hafta, sevilen ilgiyle izlenen Anadolu’da ayrı güzellikleri ekrana taşıyan “Maceracı” program sunucusu Murat Yeni, “Niğde ve Bor kentlerinin çekimini yapmakta olduğumuz bu bölümde; Niğde ili ve Bor şehrinin gizli kalmış güzelliklerini ekrana taşıyoruz Ekip arkadaşlarımızla birlikte açıldığımız bu yolda Anadolu’da hiçbir güzelliği gizli bırakmamak adına, Niğde ili ve Bor şehirlerimizdeki çekimlerimiz çok keyifli geçti. Özellikle Bor söğürmesi bir başka tad ve lezzetle doluydu.

Ekibimizle 3 yıl önce bir başka program çekimi için geldiğimizden çok farklı ve güzelliklerin sergilenmiş olduğu bir Bor’la karşılaştım. Bor’ un havası, suyu, toprağı ve insanlarıyla başka bir güzellikte. Bu güzelliklerin oluşmasında Bor yöneticilerinin büyük payı olsa gerek, özellikle Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat Bey’in göstermiş olduğu sıcak ilgi, yakınlık ve uğraşılarının büyük payı olduğu kanaatindeyim. Gördüğüm üzere memleket sevdalısı, sevilen bir başkan, halkın güvenini kazanmış, halk da onu seviyor. Kısacası; Bor yaşanacak bir şehir olmuş.” dedi.

Türkiye’yi karış karış gezen Maceracı, Niğde bölümüyle 6 Ocak Cuma 23:00‘da Samanyolu TV’de…

Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

http://www.samanyolufanlari.com/index.php