Sayfalar

Bu Blogda Ara

Tek Türkiye Final Videoları

12 Haziran 2012 Salı

Türkiye Gündemi Bu Dizide! & İki Dünya Arasında

Türkiye Gündemi Bu Dizide! & İki Dünya Arasında

Samanyolu TV’de çok yakında başlayacak ve hafta içi her gün izleyicinin beğenisine sunulacak olan ‘İki Dünya Arasında’ dünya meselelerinden, günlük yaşama birçok konuyu ele alarak herkesin kendisinden bir parça bulacağı bir dizi ile karşınıza çıkıyor.

SAHRA OĞLUNU SAĞ SALİM TÜRKİYE’YE GETİREBİLECEK Mİ?
suriye’de iç savaşın tüm hızıyla sürdüğü ve suriye’den kaçan insanların türkiye sınırında çadır kurup hayatlarını idame ettirdiği bugünler de çocuğuyla birlikte Türkiye’ye kaçma mücadelesi veren sahra ve oğlunun hikayesi gündemi tam kalbinden yakalıyor…

Yönetmenliğini Tolga Çetin ile Sinem Saydam’ın yaptığı başrollerini, İnanç Ömer Benlioğlu, Meltem Dağ, Ahmet Bozkuş, Filiz Kaya, Yavuz Çetin, Nesrin Yıldırım, Mehmet Yücel Özkal, Hüseyin Taş, Hasan Ballıkbaş, Cengiz Okuyucu, Cazibe Dirican, Barış Can Doğan, Tunç Demir, Begüm Fil,Yağmur Nazlı Can’ın paylaştığı dizi Suriye’de yaşanan iç savaş başta olmak üzere son günlerde sıkça tartışılan kürtaj meselesi gibi çok sayıda gündelik hayatta yaşanan olayları da içinde barındıracak ve her izleyicinin diziden kendisinden bir şeyler bulmasını sağlayacak.

KÜRTAJ MESELESİNE DİZİNİN İLK BÖLÜMÜNDE DEĞİNİLİYOR
İlk bölümünde bebeklerinin hastalıklı doğacağını öğrenen Ahmet ve Nisan çiftinin kürtaj konusunda vicdanlarıyla baş başa kalmaları konu ediliyor.

Ahmet ve Nisan, ikinci çocuklarını kucaklarına alma hayali kurarken, bebeklerinin hastalıklı doğacağını öğrenir ve hayatlarının en büyük şokunu yaşarlar. Doktor hemen kürtaj yapılması gerektiğini söylese de imamlık yapan Ahmet ve onu derin bir sevgiyle kabul eden eşi Nisan; bunun kendileri için bir imtihan olduğunu kabullenerek kürtaja karşı olduklarını söylerler. Fakat bir taraftan kayınvalideler, diğer taraftan ise komşular ve felaket tacirleri Nisan’ın kafasını karıştırır. Ahmet karısı Nisan’ı çevre baskısıyla verdiği kürtaj kararından döndürebilecek mi? Nisan vicdanının sesini dinleyip kendi bebeğine kıymaktan vazgeçecek mi?

Kaynak : http://www.internethaber.com

Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

http://www.samanyolufanlari.com/index.php